Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζενιτ Ολυμπιακοσ : Μα αν φάω φρούτα και λαχανικά δεν θα χορτάσω… ΛΑΘΟΣ! / Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime).

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime). Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα .

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα. Στο Î¥Î
Στο Î¥Î"ΕΙÎ' με πυρετό ο Παππάς! from allstarbasket.gr
Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime).

Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime). Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα. Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα .

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime). Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Η Yarden Klayman και την Κυριακή στο ΟÎ'ΚÎ' στο Παναθηναϊκός
Η Yarden Klayman και την Κυριακή στο ΟÎ'ΚÎ' στο Παναθηναϊκός from allstarbasket.gr
Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime). Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime). Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα. Ο Νικ Νερς, το Game 7 του Τορόντο και η γιορτή της μητέρας
Ο Νικ Νερς, το Game 7 του Τορόντο και η γιορτή της μητέρας from allstarbasket.gr
Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime). Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα.

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται .

Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime). Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ζενίτ για την 9η αγωνιστική της euroleague, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 19:00 και να μεταδίδεται . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την έβδομη νίκη τους στη διοργάνωση σε ένα .

Ζενιτ Ολυμπιακοσ : Μα αν φάω φρούτα και λαχανικά δεν θα χορτάσω… ΛÎ'ΘΟΣ! / Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime).. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφικές στιγμές από την αναμέτρηση του ολυμπιακού με αντίπαλο την ζενίτ, για την ευρωλίγκα. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη ρωσία τη ζενίτ (novasports prime).